ГолосUA
14:50 31/10/2010

«Батьківщина» заявила, що не визнає результати виборів на Луганщині

 

size="4">Партія «Батьківщина» не визнає результатів виборів в Луганській області через численні фальсифікації. 

 

size="4">Про це повідомила голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Ірина Веригіна на прес-конференції в Луганському прес-клубі.

 

size="4">За її словами, Луганщина практично потонула в фальсифікаціях, як під час підготовки голосування, так і в день самих виборів. При цьому більшість уповноважених служб не поспішають реагувати і виправляти порушення. «Через те ми офіційно заявляємо про те, що такі вибори «Батьківщина» не визнає», — зазначила І.Веригіна.

 

size="4">Вона також додала, що в регіоні було виготовлено понад 2 млн. бюлетенів з помилками, і активісти «Батьківщини» виявили і знищили біля 7 тис. зайвих бюлетенів, надрукованих у приватних типографіях.

 

size="4">Більш за все І.Верігина переймається тим, що список Луганської міської «Батьківщини» на чолі з виключеним з партії Дмитром Плугіним не був скасований всупереч офіційним документам про ліквідацію цієї організації.

 

size="4">За словами І.Веригіної, це є обман виборців і спроба завести в міську раду людей, які вже не мають партбілетів «Батьківщини»

 

size="4">О.Соколова

Читайте также по теме