«Батьківщина» зняла «клон» з виборів до Львівської облради — Шкіль

 

 

 

Зняття з реєстрації клону «Батьківщини» на вибори у Львівську облраду – не поразка цієї політсили у регіоні, але й далеко не успіх.

 

Про це повідомив народний депутат, заступник голови фракції БЮТ Андрій Шкіль у ефірі «5 каналу».

 

«Це зовсім не поразка, але успіхом це не назвеш. Успіхом би було проведення виборчої кампанії, коли Батьківщина би перемогла на Львівщині», — сказав він.

 

Він також додав, що «Батьківщина» лише у суді змогла довести, що було переобрано голову обласної парторганізації а списки, передані до Львівського тер виборчкому були сфальшовані. Однак, на думку народного депутата. «Справедливість запанувала, правда, запізно», — підкреслив А. Шкіль.

 

Однак, за його словами, для Львівщини чи не найголовнішими виборами є вибори до Львівської міськради. А там і надалі проблема не вичерпана, бо «Батьківщині» судовим рішенням було заборонено міняти голів обласної та міської партійної організації. «Зараз суд дозволив відкликати голову обласної організації, а голова міської залишився. У цьому є найбільша проблема для львівян», — додав народний депутат.

 

Нагадаємо, ні справжні, ні клоновані «бютівці» у Львівську облраду не балотуватимуться. Обласний тервиборчком скасував списки на вимогу самої «Батьківщини».

 

Читайте также по теме