ГолосUA
07:26 05/07/2010

«Батьківщину» децентралізують — Тимошенко

В рамках реформування партії "Батьківщина" планується запровадити децентралізовану систему її діяльності.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко, йдеться на її офіційному сайті.

"Кожен осередок партії буде самостійно формувати кадрову політику, свої бачення щодо депутатського корпусу, самостійно відпрацьовувати тактику і стратегію своєї поведінки в кожному конкретному регіоні, координуючи це з загальною стратегією. Це дуже важливий елемент", — наголосила лідер "Батьківщини".

"Сьогодні ми поставили перед собою дуже важке завдання – перетворити партію лідерського типу (а наша партія, як і все інші партії в Україні, є партією саме лідерського типу, що в принципі суперечить класичній практиці). Ми хочемо створити справжню демократичну сильну партію європейського типу", — сказала лідер БЮТ Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу ТВі.

За її словами, у вересні на з’їзді ВО "Батьківщина" планується ухвалити рішення про внесення змін до статуту. "Ми започаткуємо всі класичні демократичні процедури, які є в європейських партіях", — підкреслила лідер "Батьківщини".

Зокрема, Ю. Тимошенко уточила, що йдеться про запровадження системи праймеріз для обрання на конкурентній основі як керівників осередків всіх рівнів, так і лідера партії.

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:30 23/12/2023

Партия Юлии Тимошенко «Батькивщина» заблокировала подписание законопроекта о легализации медицинского каннабиса в Украине. Соответствующий...