ГолосUA
12:26 09/10/2010

“Батьківщину” не пустили на вибори у 2-х районах на Черкащині

Місцева влада Черкащини застосувала всі методи впливу аби зняти "Батьківщину" з виборів у Чорнобаївському та Золотоніському районах Черкаської області.

Про це заявив заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко, передала прес-служба віце-спікера.

М.Томенко зауважив, що він ніколи не приховував, що це є його мала батьківщина і активно проводив свою роботу на цій території. "Влада розуміючи, що не легко буде там досягати значних результатів на місцевих виборах кинула всі свої сили аби завадити перемозі партії "Батьківщина", — сказав віце-спікер. Зокрема, за його словами, місцева влада погрожує зняттям з посад директорів, шкіл та керівників комунальних господарств, якщо вони не вступатимуть у Партію регіонів.

"В народі говорять, що поважають тих, кого бояться. Я звичайно дякую Президенту та його команді за таку увагу до себе, але рекомендую не присилати на Черкащину таких начальників", — сказав М.Томенко. 

Віце-спікер наголосив, що такими методами місцевій владі надалі буде важко працювати, навіть якщо зняти всю опозицію з виборів. "Не виборами закінчується життя і коли місцевій владі Черкащині не довіряє більше 80%, то важко їй буде реалізовувати програму Президента", — додав він.

Читайте также по теме