ГолосUA
09:38 23/10/2009

Батьку зґвалтованих дітей у в’язниці погрожують сексуальним насильством

Батьку згвалтованих в «Артеці» дітей співкамерники погрожували сексуальним насильством.

Про це заявив адвокат батька Ідан Алієв.

"Після опублікування всієї цієї інформації в ЗМІ, співкамерники йому погрожували, і він говорив, що вони можуть вжити заходів сексуального характеру або вбити його, і просив запобігти цьому", — заявив адвокат.

І. Алієв також повідомив, що його не допускають на допити підзахисного й він навіть не знає, чи допущений він до матеріалів кримінальної справи як захисник.

"Склалася дивна ситуація: на сьогоднішній день я навіть не знаю, у якому статусі я перебуваю — чи допущений до матеріалів кримінальної справи як захисник чи ні. За увесь час я був присутній тільки на одному допиті…", — сказав він.

"Зважаючи на те, що в мене є договір і я півтора місяця тому надав в органи слідства всі необхідні документи — це незаконно", — додав адвокат.

Він вважає, що недопуск його до допитів пов’язаний з бажанням правоохоронних органів домогтися від підозрюваного необхідних їм свідчень.

"Я вже не перший рік працюю й практично на сто відсотків упевнений, що це робиться саме для того, щоб домогтися певних свідчень", — сказав він.

І. Алієв повідомив, що підозрюваний не визнає свою провину.

За матеріалами: «Українські новини»

 

Читайте также по теме