ГолосUA
07:48 20/04/2010

Бельгія почала приймати літаки

Аеропорти Бельгії сьогодні вранці знову почали приймати авіарейси, однак вильоти пасажирських літаків з території країни поновляться лише пообіді.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Заборона на польоти в повітряному просторі Бельгії діяла з другої половини дня 15 квітня.

У той же час польська влада знову ввела заборону на авіапольоти по всьому повітряному просторі країни. «Всі сегменти повітряного простору над усіма аеропортами країни залишаться закритими до наступного оголошення», — сказав представник місцевого управління повітряного транспорту. Напередодні управління повітряного транспорту країни частково відкрило повітряний простір — над південно-західною частиною країни.

Також російська компанія «Аерофлот» сьогодні відновлює польоти до Парижа. Найбільший російський авіаперевізник виконає два рейси Москва-Париж. За даними прес-служби авіакомпанії, в першу чергу будуть перевезені пасажири, що мають підтверджене бронювання на ці рейси. Решта ж рейсів, що були раніше відмінені, будуть вводитися до розкладу по мірі відкриття повітряного простору та аеропортів Європи.

Нагадаємо, виверження вулкана в Ісландії почалося в середу, 14 квітня, під льодовиком Ейяфьяллайекюле. Півтора десятка європейських країн повністю або частково закрили свій повітряний простір — у зв’язку з поширенням попелу.

За матеріалами: «РИА-Новости»

 

Читайте также по теме