ГолосUA
10:30 18/02/2010

Без рішення ВАСУ 25 лютого можна інавгурувати будь-кого, — БЮТ

19 лютого Блок Юлії Тимошенко планує поставити на голосування Постанову про перенесення дати інавгурації президента Віктора Януковича.

Про це сказав депутат від фракції БЮТ Андрій Кожем’якін, передав кореспондент ГолосUA.

«Постанова, яку ми зареєстрували цілком відповідає закону. Сьогодні її розглядає регламентний комітет, а завтра ми плануємо поставити її на голосування. Тим паче, що головуючим на засіданні буде Володимир Литвин, а не Олександр Лавринович, який, як ми знаємо, дещо відмінно ставиться до регламентних питань», — сказав А.Комемякін.

Він наголосив, що інавгурація президента є поспішною і до остаточного висновку Вищого адміністративного суду України не має відбутися.

«Без рішення суду 25 лютого ми можемо інавгурувати кого завгодно», — зазначив депутат.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо того чи не є дії БЮТу тиском на суд, депутат обурився:

«Тиск на суд — це поспішне рішення ЦВК про результати виборів. Тиск на суд — це коли біля ВАСУ стоять представники «регіонів», а це (дії БЮТ — ред.) — законне право депутатів», — наголосив народний депутат.

Коментуючи закид про недостатню кількість голосів у коаліції для голосування у парламенті, А.Кожемякін відповів, що «це питання вирішиться сьогодні на раді коаліції».

«Там зберуться всі представники, керівники фракцій, в тому числі і представники такої партії, як «Єдиний Центр» і ми обговоримо це питання там», — повідомив бютівець.

О.Каретнікова

 

Читайте также по теме