ГолосUA
14:25 22/11/2010

Безконтрольна емісія гривні відбувається вже 5 місяців — Тимошенко

 

Протягом останніх 5 місяців в Україні відбувається безконтрольна емісія гривні.

 

Про це заявила лідер опозиції Юлія Тимошенко під час виступу зі сцени на Майдані Незалежності перед учасниками мітингу підприємців проти ухвалення Податкового кодексу, передав кореспондент ГолосUA.

 

“Вже п'ятий місяць йде безконтрольна емісія гривні. Ці гроші пускають на будівництво відомих вам об'єктів, але вони повністю туди не доходять”, — сказала Ю. Тимошенко.

 

Лідер опозиції також заявила, що статистика, котру представляє людям українська влада, не є достовірною. “Країною сьогодні править не уряд, а достатньо сильна мафія, котру ви або знімете, або вони облаштуються тут надовго… Нічого державницького у них немає, ніяких планів щодо державницького відродження”, — сказала вона.

 

Ю. Тимошенко зазначила, що якщо В. Янукович поставить підпис під Податковим кодексом, в Україні розпочнеться збір підписів за дострокові вибори Президента та Верховної Ради. Вона нагадала, що для призначення всенародного референдуму, згідно з Конституцією, треба зібрати 3 млн. підписів. “Звертаюся до всіх вас: немає сьогодні інших людей, крім вас, хто може провести цю роботу, оскільки більшість людей ще думає, що влада будує нову країну”, — сказала Ю. Тимошенко.

Читайте также по теме