ГолосUA
07:42 28/01/2011

Безкоштовний проїзд для пенсіонерів та інвалідів не скасували — Київський метрополітен

Безкоштовний проїзд для пенсіонерів та інвалідів, а також інших соціально незахищених категорій пасажирів у Київському метрополітені, не скасовано.

Про це повідомила прес-служб Київського метрополітену.

Станом на 28 січня 2011 року залишається чинним Перелік категорій громадян, яким відповідно до нормативно-правових актів України надається право безоплатного проїзду в метрополітені”, — сказано у повідомленні.

Нагадаємо, що із сьогоднішнього дня мало б бути скасовано безкоштовний проїзд у метро пенсіонерам, інвалідам та іншим пільговим категоріям громадян. Це було передбачено рішенням Київської міської ради від 30 грудня 2010 року “Про бюджет міста Києва на 2011 рік”. Так, хотіли скасувати безоплатний проїзд пенсіонерів та інвалідів Києва; осіб, які не мають права на пенсію; багатодітних сімей, на вихованні у яких три і більше неповнолітні дитини; непрацюючих осіб, які здійснюють догляд за дітьми-інвалідами; малозабезпечених осіб, які проживають разом з інвалідом I чи II групи внаслідок психічного розладу, який за висновком лікарської комісії медичного закладу потребує стороннього догляду.

Читайте также по теме