ГолосUA
08:41 16/12/2009

Більше 200 міжнародних спостерігачів приїдуть в Україну на прохання кандидата у Президенти від Блоку лівих сил Петра Симоненка

Більше 200 міжнародних спостерігачів приїдуть в Україну на прохання кандидата у президенти від Блоку лівих і лівоцентристських сил Петра Симоненка.

Про це лідер Комуністичної партії України, кандидат у Президенти від Блоку лівих і лівоцентристських сил Петро Симоненко заявив на Сумщині, передав коресподент ГолосUA.

«Нам потрібен жорсткий контроль за дотриманням норм голосування, оскільки вибори Преизидента супроводжуватимуться масштабними порушеннями і фальсифікаціями», — сказав він.

П. Симоненко наголосив, що йому відомо, що спонсори деяких кандидатів внесли у бюджет кампанії по 50 млн. доларів. «Влада сьогодні купується олігархами. Мандат депутата коштує 5 млн. доларів, а на вибори деякі претенденти витратять 400-600 млн. доларів. Звичайно, ці гроші будуть потім «висмоктані» з кишень простих людей. Українці відпрацьовуватимуть кошти, вкладені у вибори, якщо переможе представник крупного капіталу», — переконаний П. Симоненко. При цьому він закликав представників ЗМІ працювати чесно і викривати олігархів.

М. Бакушинська />  

 

Читайте также по теме