ГолосUA
10:16 17/03/2010

Близько 150 керівників ГУБОЗу відправили працювати в області

Близько 150 керівників Головного управління у боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України відправили працювати в регіони.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Костянтин Стогній, передав кореспондент ГолосUA.

«Майже 150 працівників центрального апарату ГУБОЗ перейдуть у підрозділи, де будуть займатися не бюрократичною роботою, а розкриттям злочинів, якщо вони ще не забули, як це робиться. Якщо забули, то будуть замінені на нових», — заявив він.

За словами К. Стогнія, структура ГУБОЗ буде серйозно реформована, однак не через скорочення, а через переформатування обов’язків. Він зазначив, що незбалансована система діяльності центрального апарату та обласних органів ГУБОЗ привела до того, що вони почали дублювати функції одна одної. Через це керівний склад ГУБОЗ відправлять до обласних управлінь.

Також К. Стогній повідомив, що вчора закінчилися слухання у профільних комітетах щодо діяльності Головного управління боротьби з організованою злочинністю. «Одноголосно було визначено, що достойним бути начальником ГУБОЗ МВС України є Черник Сергій Петрович», — зазначив К. Стогній.

Радник міністра додав, що офіційного наказу про призначення ще підписано не було, однак це рішення є остаточним.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме