ГолосUA
15:54 02/04/2009

Блокуючи парламент, ПР шукає «рукавички для Венери Мілоської»

Заблокувавши роботу парламенту, Партія регіонів у такий спосіб намагається «знайти рукавички для Венери Мілоської». Про це в ефірі радіо «Ера FM» заявив народний депутат від Блоку Володимира Литвина Сергій Гриневецький.

За словами політика, «рукавички для Венери Мілоської» — намагання приховати справжні мотиви своїх дій. «Моя оцінка як людини, яка весь час перебуває в парламенті, можу сказати — ми вступили у першу фазу президентської кампанії. Кожна політична сила намагатиметься якось взяти участь у цій гонитві і якось виділитись», — пояснив він.

Сергій Гриневецький, говорячи про вимоги Партії регіонів при блокуванні Верховної Ради — внесення змін до держбюджету і представлення антикризової програми уряду — вказав на «прогріхи» керованої Віктором Януковичем партії. «Чому ж вони (Партія регіонів — ред.) як опозиція не вносять свої пропозиції, якщо немає пропозицій від уряду? Внесіть свою антикризову програму і ми побачимо, сядемо за стіл і обговоримо їх. Там є люди, з якими можна працювати…», — сказав депутат.

У той же час Сергій Гриневецький переконаний, що цього не буде, адже «відбувається змова політичних фінансово-корумпованих структур».

 

Читайте также по теме