ГолосUA
13:19 12/04/2010

Боделан сказав, що перед ГПУ він «чистий»

Колишній мер Одеси Руслан Боделан спростував повідомлення в ЗМІ, посилаючись на прокуратуру Одеської області, що в Україні досі не закрита порушена в квітні 2005 року кримінальна справа по звинуваченням його в зловживанні службовим становищем.

Про це він заявив на прес-конференції в Одесі.

 "Генпрокуратура закрила всі справи, саме це й дозволило мені відвідати Одесу", — сказав він.

За його словами, залишатися в Одесі він не має наміру, оскільки треба повертатися в Санкт-Петербурга, де «залишилося багато незавершених справ і проектів, пов`язаних, зокрема, з реконструкцією Санкт-Петербурзького порту».

Також Р. Боделану важко відповісти на запитання, коли він зможе знов приїхати до Одеси і чи має намір він взяти участь у наступних виборах мера, оскільки це може викликати «становище жахливого протистояння, яке спостерігалося в місті під час попередніх виборів».

Як повідомляв ГолосUA, навесні 2005 року прокуратура Одеської області порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем проти тодішнього мера Одеси Р. Боделана. 5 травня 2005 року він був оголошений у всеукраїнський розшук. У Україні він з’явився минулого тижня.

За матеріалами: УНІАН

 

Читайте также по теме