ГолосUA
07:11 20/08/2009

Богословська допускає об’єднання на виборах з Яценюком, Тігіпком та Гриценком

Депутат Верховної Ради Інна Богословська (позафракційна) допускає своє об’єднання з колишнім радником Прем’єр-міністра, екс-головою Національного банку Сергієм Тігіпком, депутатами Верховної Ради Арсенієм Яценюком і Анатолієм Гриценком (обидва від фракції блоку "НУ — НС") для висування єдиного кандидата на вибори Президента.

Про це сказано в повідомленні її прес-служби.

На її думку, фракції Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко в Раді мають намір захопити владу в країні через затвердження парламентом нової редакції закону про вибори Президента.

"Отже, всім новим за духом політикам потрібно працювати спільно. Тільки всі разом ми зможемо зламати їхню гру. Я рада, що Сергій Тігіпко це усвідомлює, інакше він не говорив би про можливе висування єдиного кандидата", — підкреслила вона.

Богословська зазначила, що погодити висування єдиного кандидата від її імені і від Гриценка, Яценюка і Тігіпка можна не раніше, ніж за 2-4 тижні до першого туру виборів Президента 17 січня.

"Протягом двох — чотирьох тижнів до першого туру виборів з’ясується, хто має найвищі шанси на перемогу. Лише за таких умов варто проводити предметні переговори", — сказала вона.

Богословська наголосила, що вона є прихильником об’єднання нових, близьких за ідеологією політиків на виборах Президента з моменту виходу з фракції ПР у Раді.

Нагадаємо, що Тігіпко також допускає своє об’єднання з Яценюком, Гриценком і Богословською для висування єдиного кандидата на вибори Президента.

За матеріалами: прес-служба Інни Богословської, Українські новини />  

 

Читайте также по теме