ГолосUA
07:51 14/05/2010

Бойко і Міллер учора ні до чого не домовились?

Жодних рішень у питанні об’єднання НАК “Нафтогаз України” і ВАТ “Газпром” учора у Москві під час робочої зустрічі міністра палива та енергетики України Юрія Бойка і голови правління “Газпрому” Олексія Міллера ухвалено не було.

Про це повідомило джерело із складу української делегації на переговорах у Москві.

За словами співрозмовника агентства, під час учорашнього обговорення ініціативи голови уряду Росії Володимира Путіна стосовно можливого об’єднання “Нафтогазу” і “Газпрому” жодних рішень прийнято не було.

Водночас, українська делегація уважно вислухала пропозиції російських партнерів щодо подальшого поглиблення стратегічного співробітництва у газовій сфері. “Ці пропозиції будуть розглянуті із урахуванням національних інтересів України”, — наголосив учасник переговорів.

Він також повідомив, що українська сторона висловила стурбованість зниженням обсягів російського газу, що транспортується газотранспортною системою України. />  

Нагадаємо, 30 квітня прем`єр-міністр РФ Володимир Путін запропонував створити об`єднаний газовий холдинг за участю "Газпрому" і "Нафтогазу". Глава українського уряду Микола Азаров заявив про готовність вивчити цю пропозицію.

 За матеріалами: УНІАН

Читайте также по теме