ГолосUA
16:04 20/10/2008

Бондаренко: Тимошенко штовхає Президента на хибний шлях

Політолог, директор Інституту проблем управління ім.Горшеніна Кость Бондаренко переконаний, що в БЮТ не залишилось жодної людини, яка б не усвідомлювала, що позачергові парламентські вибори відбудуться, однак позиція та діяльність БЮТ спрямовані на гальмування виборчої кампанії.

«Питання тільки в тому, скільки вони (БЮТ — Голос.UA) наберуть та коли, власне, відбудуться вибори. Боротьба за гальмування виборчої кампанії вже триває — це і можливе перенесення терміну виборів, і мобілізація ресурсів, і підвищення рейтингів через присутність в інформаційному просторі. Будь-яке захоплення суду чи звернення до народу — це автоматичне підвищення рейтингу» — говорить політолог.

Кость Бондаренко також вважає, що Ю.Тимошенко провокує В.Ющенко на хибні кроки. «Ющенко вже зробив хибний крок — відмовився від створення коаліції демократичних сил, аргументуючи наявністю РНБО. Тепер Юлія Тимошенко чудово розуміє, що таким чином, в неї розв’язані руки і вона може відповідальність за будь-який наслідок кризи перекласти на РНБО і особисто на Віктора Ющенко» — підкреслив К.Бондаренко.

 

Читайте также по теме