ГолосUA
11:55 06/02/2010

Бородатого Лозинського бачили на його рідній Кіровоградщині

Жителі райцентра Голованівськ, що на Кіровоградщині, звідки родом оголошений в розшук екс-депутат від БЮТ Віктор Лозинський, стверджують, що тричі бачили депутата протягом останніх двох місяців.

«Мій приятель з другом поверталися додому з Кіровограда після 2 годин ночі, — розповів один з місцевих, яких побажав залишитися не названим. — Біля озера на насипу його машина забуксувала і перегородила дорогу. А за 15 хвилин туди під’їхав чорний джип, за кермом якого сидів Віктор Лозинський, який відростив бороду. Йому нічого не залишалося, як допомогти підштовхнути машину мого знайомого. Після чого він поїхав у своїх справах. Чи побував він у Михайла Ковальського, я не знаю. Другий раз екс-депутат начебто навідався до одного з місцевих бізнесменів. А третій раз його бачили вже в обласному центрі — на околиці Кіровограда».

Цікаво також, що в Голованівську ходять чутки про те, що весь цей час Віктор Лозинський ховається в містечку Первомайськ Миколаївської області. Нібито він там живе у коханки. Але доказів цього факту, звісно, немає.

Водночас, в Генпрокуратурі назвали появу Віктора Лозинського на Кіровоградщині вигадкою.

«Якби він там з’явився хоч би один раз, ми б його вже затримали», — упевнене джерело «Сегодня».

За матеріалами: «Сегодня»

 

Читайте также по теме