ГолосUA
16:56 07/06/2010

Боротьба із корупцією буде мати точковий характер – політолог

Боротьба із корупцією, яку проголосила нова влада, не буде системною, а буде мати точковий характер.

Таку думку висловив директор Київського інститут проблем управління ім. Горшеніна Володимир Фесенко на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

На його думку, від нової влади не слід очікувати системної, якісної боротьби із корупцією. У цьому напрямі більш прогнозованими є відповідні дії Президента і уряду по урегульованості корупції, а також РR-кроки, пов’язані із позитивним висвітленням окремих антикорупційних дій у ЗМІ.

 «Будуть точкові антикорупційні дії. От ми вже знаємо – заступника міністра заарештували (заступника міністра охорони навколишнього природного середовища Богдана Преснера – ред.), думаю, ми ще побачимо кілька таких проявів. Я б це назвав впорядковуванням корупційних процесів у країні, тобто якщо корупція була безмежною, неконтрольованою, то зараз її візьмуть в рамки і зроблять керованою», — зазначив експерт.

Нагадаємо, що 1 червня заступник міністра охорони навколишнього природного середовища Богдан Преснер був затриманий під час отримання хабара в розмірі 200 тис. доларів за сприяння в призначенні на посаду керівника обласного рівня.

М. Мамаєва

 

Читайте также по теме