ГолосUA
14:02 15/09/2010

Бродський пообіцяв спростити техогляд автомобілів в Україні

Процедура технічного огляду транспортних засобів в Україні буде спрощена.

Таку думку висловив голова Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський журналістам у будинку уряду, передав кореспондент ГолосUA.

«Техогляд скасований не буде, тому що це безпека людей, але він буде спрощений: не буде складної процедури. Будуть сертифіковані станції і реєстр – і жодних проблем, оскільки транспортного збору немає», — зазначив посадовець.

За його словами людині, яка прагне зробити техогляд треба буде лише приїхати на своєму авто на сертифіковану станцію та провести діагностику транспортного засобу, котра буде записуватися на відеокамеру. «Саме тоді буде відзначатися, що тобі не довідку продали, а саме провели техогляд, вартість якого визначена державою. І жодних кроків вліво-вправо», — зазначив М. Бродський, додавши, що у випадку якщо у водія автомобіль буде зламаний, то йому слід буде лише його відремонтувати, після чого знову приїхати на огляд.

«Але якщо тебе на дорозі зупинили, а техогляду у тебе немає, то ти заплатиш такий штраф, що тобі не захочеться більше їздити без техогляду», — сказав голова Держкомпідприємництва, уточнивши, що перші зміни відбудуться вже за півроку.

О. Проценко />  

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...