ГолосUA
15:39 12/04/2010

Бродський запросив Кужель на дуель — вона погодилася

Глава Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський запросив свою попередницю Олександру Кужель на публічну дискусію.

Про це ГолосUA повідомили в прес-службі Держкомпідприємництва.

М. Бродський зазначив, що готовий обговорити з О. Кужель свої оцінки її діяльності на посаді глави комітету, які він напередодні озвучив в інтерв’ю одному з видань.

"Я готовий обговорити цю тему разом з нею, але публічно, у присутності преси — у Держкомпідприємництва, або на будь-якому іншому незалежному інформаційному майданчику", — заявив М. Бродський.

Він також висловив побажання провести зустріч приблизно через тиждень, пояснивши, що для ретельної підготовки і збору документів необхідний час. "Мені є що розповісти про діяльність Кужель на цьому посту", — додав глава Держкомпідприємництва.

У відповідь екс-глава Держкомпідприємництва О. Кужель заявила, що готова зустрітися з М, Бродським.

"Дуель — це поєдинок між людьми честі, дискусія передбачає однаковий рівень професіоналізму", — сказала Кужель, додавши, що вона готова говорити про регуляторну політику, економічні реформи та останні ініціативи відомства.

При цьому О. Кужель порекомендувала Бродському "спочатку професійно вивчити документи і суть питання, а потім вже виходити з публічними викриттями".

Як повідомляв ГолосUA, 10 квітня глава Держкомпідприємництва зі сторінок газети "Дзеркало тижня" розповів про бізнес родичів О. Кужель і зловживання нею службовим становищем на зазначеній посаді, запросивши свою попередницю на публічну дискусію.

Нагадаємо, М.Бродського призначили главою Держкомпідприємництва 24 березня 2010 року.

 

Читайте также по теме