ГолосUA
11:05 16/03/2010

Будівництво стадіону до Євро-2012 у Львові відстає на 60 днів — ймовірно, що підрядника змінять

У Львові будівництво стадіону до Євро-2012 відстає на 60 дні. Про це заявив міністр регіонального розвитку Володимир Яцуба, звертаючись до підрядників з будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові. Водночас представники підрядника запевнили, що /> відставання становить 2-3 тижні.

Разом з тим віце-прем’єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков наголосив, що вивести будівництво стадіону на повну потугу та вирішити проблеми з проектною документацією з будівництва стадіону потрібно протягом двох тижнів.

"За два тижні ми знову приїдемо перевірити цей об’єкт і тут повинно працювати 500 людей в одну зміну, тисячу – у дві. Представник КМУ (представник німецької компанії "Альянс арена") перевірятиме цей об’єкт що два тижні. Якщо потужність будівництва не буде відновлено, за два тижні ми змінимо підрядника (компанію "Азовінтекс", — ред.)", – наголосив віце-прем’єр з питань Євро-2012. Водночас він додав, що не бачить потреби в заміні замовника будівництва стадіону до Євро-2012.

Що стосується експертизи проектної документації на будівництво стадіону, Володимир Яцуба запевнив, що її проведуть протягом 10 днів з моменту передачі відповідних документів: "Підрядник нас запевнив, що документи передані, але насправді цього не було зроблено".

Б. Колесніков запевнив, що стадіон буде збудовано з цим підрядником чи без нього. Він зазначив, що відповідно до ситуації, яка склалась на сьогодні, перший матч на стадіоні відбудеться не у липні, а у вересні 2011 року. Мер Львова Андрій Садовий запевнив, що відставання у графіку будівництва у 2 місяці буде надолужено.

Нагадаємо, разом з віце-прем’єром оглядати об’єкти до Євро-2012 у Львівській області сьогодні приїхали міністр фінансів Федір Ярошенко, міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба, міністр транспорту та зв’язку Костянтин Єфименко, міністр економіки Василь Цушко, міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін, директор ТОВ "МОК "Євро-2012" Україна" Маркіян Лубківський.

За матеріалами “ZAXID.NET”

 

Читайте также по теме