ГолосUA
07:03 11/02/2010

БЮТ повідомив про план оскарження результатів голосування

Блок Юлії Тимошенко має певний план оскарження результатів голосування у другому турі президентських виборів-2010 в Україні.

Про це сказав у прямому ефірі «5 каналу» народний депутат, представник фракції БЮТ Сергій Міщенко, передав кореспондент ГолосUA.

«Є процес оскарження результатів виборів. Зараз триває той шлях, коли до визначення ЦВК одного з кандидатів переможцем йде оскарження на дільницях. Пройде етап оскарження на цих дев’ятиста дільницях, потім будуть рішення судів про перерахунок голосів. Ці факти збиратимуться у єдину позовну заяву і направлятися до Вищого адміністративного суду, у випадку, якщо різниця буде більшою за розрив між двома кандидатами», — повідомив він.

За словами Міщенка, «це вже відбулося на одній з дільниць у Криму, і там мінус 8% від того, що набрав Віктор Федорович».

Стосовно того, чи визнає Тимошенко свою поразку у зворотній ситуації, народний депутат зазначив: «Я не можу за неї це сказати, вона сама визначатиме, як поступити у такому випадку».

«Справедливість повинна бути. Тобто, якщо були якісь порушення, скарги повинні бути розглянуті, і результати переглянуті», — наголосив Сергій Міщенко.

І. Носальська

 

Читайте также по теме