БЮТ розблокує парламент, коли всі політичні репресії проти Тимошенко будуть припинені

 

Для розблокування трибуни фракція БЮТ-Батьківщина вимагає припинити всі політичні репресії проти уряду Юлії Тимошенко.

 

 

Про це заявив народний депутат від фракції БЮТ-Батьківщина Андрій Кожем'якін на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.
 

Наші вимоги такі: негайно припинити всі політичні репресії, викликати голову Держказначейста для надання правдивої інформації про надходження і витрати коштів, отриманих від Японії в рамках Кіотського протоколу. Окрім того, ми вимагаємо, щоб Кабінет Міністрів надав інформацію, чи проводився аудит фірмою “Trout Cacheris ” від 4.06.2010 щодо результатів наявності суми на рахунках Національного агентства екологічних інвестицій”, — наголосив він.
 

Політик наголосив, що фракція БЮТ-Батьківщина на чолі з Юлією Тимошенко “є чи не єдиною політичною силою, здатною протистояти владі Януковича і завдати йому поразки у найближчому майбутньому”.
 

Саме тому головною мішенню політичних репресій стала Юлія Тимошенко, її соратники і союзники. Дійшло до того, що реанімовані справи проти активістів руху “Україна без Кучми”. Ще трохи — і почнуть судити студенті за революцію 90-х років”, — зауважив нардеп.
 

Водночас депутат наголосив, що зусилля нової влади проти Ю. Тимошенко марні. “Ще не народився такий чоловік, який залякає цю жінку. В період економічної кризи, залишившись з нею сам на сам, без підтримки парламенту і протидії Президента Ющенка, Тимошенко врятувала країну від банкрутства і робитиме це надалі”, — підкреслив А. Кожем'якін.
 

 

 

 

 

 

 

Читайте также по теме