ГолосUA
09:04 14/10/2008

БЮТ: спецпідрозділ «Альфа» заблокував приміщення ЦВК

Сьогодні зранку спецпідрозділ «Альфа» у повному озброєнні та співробітники Управління державної охорони заблокували приміщення Центральної виборчої комісії.

Про це повідомили Голос.UA в прес-службі БЮТ з посиланням на народного депутата від БЮТ Олега Ляшка.

За даними Олега Ляшка,  «під ЦВК присутній озброєний підрозділ «Альфа» у складіі  40 бійців та група із 60 осіб Управління державної охорони на чолі з головою Управління державної охорони (УДО) Валерієм Гелетеєм», — розповів депутат.

Олег Ляшко стверджує, що «вони не дають народним депутатам зайти до приміщення, і практично під дулами автоматів змушують членів ЦВК зібратися на засідання».  

За його словами, присутність спецпідрозділів під ЦВК у всеозброєнні свідчить про те, що це засідання мають намір провести за будь-яку ціну. «Ми будемо робити все, щоб законність не порушувалася незалежно від того, хто яку посаду займає», — сказав народний депутат.

Водночас, як повідомив кореспонденту Голос.UA народний депутат від фракції БЮТ Андрій Кожемякін, внаслідок сутички між спецпідрозділом «Альфа» та депутатами від фракції БЮТ, які перебувають зараз у стінах ЦВК, потерпіло четверо народних депутатів-бютівців: Олег Ляшко, Костянтин Бондарев, Володимир Полохало та Андрій Павловський.

 

Читайте также по теме