ГолосUA
07:34 23/09/2010

БЮТ вимагав перерву, щоб розібратися, чому Терьохіна хочуть замінити на Хомутинніка

Фракція Блоку Юлії Тимошенко попросила оголосити перерву, щоб з’ясувати, чому голову парламентського комітету з питань податкової та митної політики Сергія Терьохіна хочуть замінити на нардепа від Партії регіонів Віталія Хомутинніка.

Про це повідомив народний депутат від БЮТ Сергій Міщенко у Верховній Раді, передав кореспондент ГолосUA.

“Ми вимагали перерву для того, аби розібратися, на якій підставі Партія регіонів ініціює усунення з посади голови парламентського комітету з питань податкової та митної політики Сергія Терьохіна і хоче замінити його, призначивши на цю посаду Віталія Хомутинніка”, — зазначив він.

У Верховній Раді зареєстровано постанову про відкликання Сергія Терьохіна з посади голови комітету та обрання на цю посаду Віталія Хомутинніка.

При цьому С. Міщенко додав, що під час погоджувальної ради БЮТ має намір з’ясувати причину цього усунення та вирішити питання стосовно об’єднання двох парламентських комітетів — комітету з питань податкової та митної політики та комітету з питань фінансової та банківської діяльності.

Також політик додав, якщо Сергій Терьохін залишиться на посаді голови комітету, то фракція БЮТ голосуватиме за проект постанови про об’єднання двох комітетів.

Н. Виноградська />  

Читайте также по теме