ГолосUA
14:16 10/02/2010

БЮТ вимагає перерахувати голоси більше ніж на 900 дільницях

Штаб Юлії Тимошенко вимагає перерахування голосів більше ніж на 900 дільницях, оскільки вже є доведені фальсифікації на користь їх опонента Віктора Януковича.

Про сказав керівник штабу Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба БЮТ.

“Я маю повноваження заявити про перші юридично доведені фальсифікації на користь Януковича в другому турі виборів Президента України.” — йдеться в заяві Олександра Турчинова.

Так, за словами політика в 5-му виборчому окрузі (місто Керч) БЮТ вдалося домогтися першого перерахунку голосів на 20-й виборчій дільниці, всупереч шаленому опору представників Віктора Януковича.

“В результаті перерахунку з’ясувалося, що дані, які передані до Центральної виборчої комісії по цій дільниці, дають Януковичу на вісім відсотків більше голосів, ніж він отримав насправді. Цей факт задокументовано.Це дозволяє нам говорити про системний та масштабний характер подібних порушень. А відтак я заявляю про те, що в ході другого туру виборів Президента України відбулися фальсифікації, які суттєво вплинули на результати виборів і ставлять під сумнів підсумки голосування.” — йдеться в заяві.

Зважаючи на те, що такі ж порушення мали місце в інших областях України, зокрема в Донецькій та Луганській областях, БЮТ передали до Центральної виборчої комісії документи з вимогою про перерахунок голосів більш як на 900-х виборчих дільницях.

 

Читайте также по теме