Мария Мамаева
12:52 01/11/2010

БЮТ вимагає перевиборів лише для збереження політичного іміджу — КВУ

 

Фракція БЮТ заявляє про вимогу перевиборів в окремих областях лише задля збереження власного політичного іміджу.

 

Таку думку озвучив заступник голови правління Комітету виборців України Віталій Тесленко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

“Говорити про вимогу перевиборів — це, скоріше, збереження власного політичного іміджу. Вимагати можна, але чи можна досягти реальних результатів. Я не бачу підстав для того, щоб провести перевибори — для цього потрібне якесь рішення Верховного, Конституційного суду… я думаю, цього просто не буде”, — розповів В. Тесленко.

 

При цьому він зазначив, що обов'язково будуть оскарження й апеляції у судовому порядку стосовно виборів, проте, на його думку, цей процес затягнеться й не принесе БЮТ бажаних результатів.

 

За його словами, формальних підстав для перевиборів у Львівській, Київській областях і м. Тернопіль немає, тоді як “на рівні села, я можу сказати, що можуть бути перевибори, тому що ми фіксували глобальні проблеми — підкуп виборців, помилки в самих бюлетенях”.

 

Нагадаємо, що фракція БЮТ вимагає невизнання результатів виборів у Київській, Львівській, Тернопільській областях та проведення повторного голосування.

 

Читайте также по теме