БЮТ вимагає перевиборів у Київській, Львівській та Тернопільській областях

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Фракція БЮТ вимагає невизнання результатів виборів у Київській, Львівській, Тернопільській областях та проведення повторного голосування. 

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Про це сказав заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем'якін на погоджувальній раді, передав кореспондент ГолосUA.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Внаслідок фальсифікацій було повністю спотворено результати виборів і, незважаючи на рішення суддів, місцеві вибори були проведені з грубими порушеннями і партія “Батьківщина” була виключена із списків Львівської, Тернопільської, Київської області. У багатьох областях було навмисно внесено до списків нелегітимного “клона” “Батьківщини”, — сказав політик. У зв'язку з цим депутат наголосив, що фракція БЮТ зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про невизнання дійсними виборів у Львівській, Тернопільській, Київській областях. “Ми вимагаємо повторного проведення виборів у цих регіонах”, — додав А. Кожем'якін.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Окрім того, за словами політика, БЮТ зареєструвала проект постанови про створення ТСК щодо розслідування блокування владою участі у виборчому процесі політичної опозиції. У свою чергу голова парламенту Володимир Литвин зазначив, що якщо комітети розглянуть ці питання, то вони будуть включені до порядку денного на поточному пленарному тижні.

Читайте также по теме