ГолосUA
16:58 25/08/2010

БЮТ збиратиме підписи киян проти ліквідації районних рад

Фракція Блоку Юлії Тимошенко в Київраді збиратиме підписи мешканців столиці проти ліквідації районних рад.

Про це сказав депутат Верховної Ради керівник київської міської організації партії "Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” Анатолій Семинога на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

“Ми збиратимемо підписи киян проти звернення депутатів Київради до парламенту, щодо ліквідації районних рад, а також за те, щоб Верховна Рада не вносила зміни до закону про столицю”, — сказав він.

А. Семинога висловив впевненість, що така ініціатива буде підтримана киянами. “Поки ще немає повного розуміння, що саме збираються зробити і навіть та акція, яку ми проводили біля Київради не була численна… Але проблеми обов`язково прийдуть в їхній дім, бо та концентрація влади, яку намагається провести пан Попов призведе до того, що будуть скасовані соціальні програми, адже функції захисту соціальних благ населення виконують саме депутати районних рад”, — сказав він. />  
У свою чергу голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова зазначила, що в секретаріат Київради був зроблений офіційний запит на отримання роздруківки підсумків голосування за це рішення. Вона підкреслила, що на пленарному засіданні Київрада в середу були присутні тільки 50 депутатів. “Решта карток для голосування — це вже картки, якими скористалася більшість Партії регіонів та Черновецького, які були виготовлені перед пленарним засіданням і використовувалися за відсутності депутатів практично всіх фракцій”, — сказала вона.

При цьому, з її слів, за відповідне рішення проголосували деякі депутати від БЮТ, яких у залі пленарних засідань не було.

О. Каретнікова
 

Читайте также по теме