ГолосUA
11:43 20/10/2008

Бютівський Кириленко боїться, що Україну спіткає економічна руїна

Лідер фракції БЮТ Іван Кириленко вважає, що у разі дострокових виборів до початку роботи нового парламенту від України «залишаться самі руїни». Про це він заявив сьогодні у Верховній Раді під час зустрічі з Прем’єр-міністром.

Свій прогноз він аргументував тим, що у разі дострокових виборів наступна Верховна Рада запрацює не раніше травня. «Давайте порахуємо скільки часу піде на вибори, на підрахування голосів, на формування коаліції? До травня місяця тут залишаться самі руїни!», — впевнений депутат.

Іван Кириленко висловив повну згоду з головою уряду стосовно того, що парламент повинен працювати та приймати важливі для країни неполітизовані питання.

Подібну думку також висловив і лідер КПУ Петро Симоненко, запропонувавши низку власних пропозицій. Серед них: поглиблення дружніх відносин з Росією на основі єдиного економічного простору та домовленостей про постачання газу, підтримка вітчизняного виробника, державна монополія на експорт зерна, використання вітчизняного газу та нафти, створення нових робочих місць на нафтопереробних заводах та наведення порядку на енергетичному ринку держави.

 

Читайте также по теме