ГолосUA
09:31 06/03/2010

БЮТівці нарахували у виступі Азарова 113 випадків відвертої брехні

БЮТівці нарахували у виступі Миколи Азарова у парламенті в день відставки уряду багато неточностей та перекручених фактів.

Про це Юлія Тимошенко заявила в ефірі «Шустер live» на телеканалі «Україна», передав кореспондент ГолосUA.

«Ви знаєте, ми просто проаналізували виступ Азарова, там 113 випадків відвертої неправди. Я думаю, що дивною була б інша команда, яка б почала хвалити опозицію або попередній уряд, тому нічого дивного немає в словах Азарова, в цифрах, в фактах, які, безумовно, перекручені», — зазначила вона.

При цьому Ю. Тимошенко наголосила, що її уряд Україну «як малу дитину виніс із полум’я на руках». «І винесли з честю, поставили на ноги і дали їй новий шлях після кризи. І коли Азаров говорить, він не інформує людей, що січень до січня зростання промисловості складає 11,4%, а аграрному сектору ми взагалі не дали опустися хоч на один відсоток. Тому, безумовно, цифри будуть перекручуватися, новому уряду треба буде пояснювати, чому їм не все вдається на перших порах. Вони будуть шукати винних, я в цьому впевнена», — підсумувала вона.

Нагадаємо, що 3 березня уряду Тимошенко було висловлено недовіру у парламенті. Аргументи проти її команди у Верховній Раді висловлював регіонал Микола Азаров, який звинуватив Кабінет міністрів у «катастрофічному падінні економіки».

А. Береза

 

Читайте также по теме