Бютівці звинувачують регіоналів у зволіканні з оприлюдненням даних про явку виборців

 

size="4">Зволікання з оприлюдненням явки на місцевих виборах 31 жовтня — технологія Партії регіонів.

size="4">Про це заявив депутат від БЮТ Олег Білорус в інтерв'ю кореспондентові ГолосUA.

size="4">Те, що ми досі не знаємо, яка точно явка виборців — не випадковість, оскільки результати щодо явки виборців подаються ще раніше, аніж результати про перебіг голосування”, — сказав він.

size="4">На думку політика, ПР навмисне не оголошує дані про явку виборців, щоб скорегувати результати волевиявлення. “А по-друге, у Партії влади просто не хочуть, щоби усі довкола почули, що люди проігнорували ці вибори, адже явка низька, і ми це з вами знаємо. І це означає, що суспільство апатичне до нинішньої влади і що воно не вірить у зміни, які принесе влада”, — наголосив О. Білоус. 

size="4">Загалом депутат назвав вибори, що пройшли такими, що “не відповідають загальноприйнятим європейським стандартам”. “В більшості регіонів України результати спотворені. Влада, незаконно використовуючи адміністративний ресурс на підтримку ПР, продемонструвала найнижчий рівень організації виборів за історію незалежної України”, — заявив політик.

size="4">При цьому О. Білоус додав, що “офіційні результати виборів не матимуть нічого спільного з реальними настроями людей і не віддзеркалюватимуть їхнього справжнього волевиявлення”.

Читайте также по теме