ГолосUA
10:10 03/04/2010

Чечетов про призначення Портнова: президент залучає до влади розумних людей

Президент Віктор Янукович “підтягує” до влади розумних людей, незалежно від того який партійний квиток вони мають.

Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA заявив регіонал Михайло Чечетов, комментуючи призначення на посаду заступника глави Адміністрації Андрія Портнова — нардепа від БЮТ.

“Тут підхід такий: підтягнути у владу розумних, професійно підготовлених людей, професіоналів залишити, а тих, хто не потрапив до влади, підтягнути… Тому якщо є розумні, професійно підготовлені люди у БЮТі та в “Нашій Україні” і… їм набридло руйнувати — вони хочуть творити, то слава Богу…”, — сказав М. Чечетов.

Він також додав, що А. Портнов — не останній з “помаранчевої” команди, хто співпрацюватиме з Партією регіонів.

“Це перші ластівки… Незабаром десятки депутатів з БЮТ та “Нашої України” будуть у коаліції. І коаліція буде більше 300 осіб. Залишиться лише група руйнівників”, — наголосив М. Чечетов.

Нагадаємо, Президент Віктор Янукович призначив Андрія Портнова заступником глави Адміністрації Президента. А. Портнов став керівником Головного управління з питань судової реформи та судоустрою.

Як відомо, А. Портнов був близьким соратником Юлії Тимошенко і представляв її у Вищому адміністративному суді за її позовом до Центральної виборчої комісії, яка оголосила Януковича переможцем президентських виборів.

О. Гайворонська

 

Читайте также по теме