Через дощ мітингувальники стоятимуть поки що на Майдані “малими силами”

 

Мітингувальники стоятимуть на Майдані Незалежності “малими силами” доти, доки Президент України Віктор Янукович не прийме рішення про підписання Податкового кодексу.

Про це заявив один з координаторів акції проти Податкового кодексу, підприємець Василій Заставнюк, передав кореспондент ГолосUA.

“Ми стоятимемо тут своїми “малими силами” до того моменту, поки Президент не визначиться з Податковим кодексом. Ви бачите, що погода не сприяє. А ми не маємо права виснажувати людей. Тому що поки не будемо виводити на Майдан усі наші сили”, — зазначив він.

Разом з тим, підприємець запевнив, що у випадку підписання Податкового кодексу Главою держави “на Майдан вийдуть тисячі людей”. “В такому випадку ми привеземо людей, підприємців з усієї країни. Вже зараз усі торгівці з Троєщини готуються до цього: купують теплу одежу та палатки. Ми стоятимемо тут до кінця”, — пообіцяв Заставнюк.

Нагадаємо, що Податковий кодекс було прийнято парламентом 18 листопадом, але В, Янукович поки що не підписав документ.

Вчора, 22 листопада, розпочалася акція протесту на Майдані в Києві проти Податкового кодексу. Противники кодексу також й сьогодні вийшли на центральну вулицю столиці. Наразі на Майдані поступово збільшується кількість людей, проте їх зараз не більше 350 осіб.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...