ГолосUA
06:12 02/03/2010

Через Хорошковського Янукович зможе впливати на СБУ — Фесенко

Призначення Валерія Хорошковського в.о. голови Служби безпеки — це подяка йому за роль телеканалу "Інтер" у виборчій кампанії Віктора Януковича.

Про це в коментарі ГолосUA сказав голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко. />  

"Але це не остаточне призначення, бо голова СБУ призначається Верховною Радою за поданням президента. Однак якщо в Хорошковського є вміння домовлятися, то він може бути призначений на цю посаду", — зазначив Фесенко.
 

Він також повідомив, що новій владі необхідно було будь-яким чином позбутися Валентина Наливайченка, оскільки він є людиною колишнього президента Віктора Ющенка.
 

"А Януковичу потрібна більші надійна людина на цій посаді. І це спроба вже зараз впливати на це відомство через Хорошковського. Це можна буде робити. Хоча тільки певною мірою. Янукович також в повній мірі задобряє Хорошковського, щоб в майбутньому можна було дібратися до головного телевізійного ресурсу країни — телеканалу "Інтер" і постійно там світитися", — додав політолог.

О.Черненко

 

Читайте также по теме