ГолосUA
13:49 16/03/2009

Через кризу українки почали частіше шукати чоловіка за кордоном

Через кризу українки почали частіше шукати чоловіків за кордоном, відзначають в шлюбних агентствах Києва, Донецька і Львова.

Про це повідомила газета «Сегодня».

Ближче до літа агентства чекають справжній бум українських наречених.

Деякі іноземці, за словами експертів, користуються ситуацією, і спеціально приїжджають до України на декілька днів, щоб «повеселитися» з українськими дівчатами.

«Для дівчат послуги в більшості шлюбних агентств безкоштовні, більше зацікавлені чоловіки-іноземці. Тож дівчата нічим не ризикують. Плата для наречених за послуги агентств зараз в середньому близько 250 доларів. Навіть якщо чоловік припаде не до смаку, дівчина хоч би смачно поїсть, що в кризу теж важливо», — повідомив виданню працівник київської філії однієї з американських шлюбних агентств.

Він також розповів, що у іноземців, які приїжджають до України за дружинами, для «підстраховування» є ще декілька наречених, точніше, запланованих зустрічей. Чоловіки зазвичай приїжджають на пару днів, щодня в деяких по 2 — 3 зустрічі. За ресторан платить чоловік. Цим і користуються дівчата.

При цьому представниці жіночого руху «Femen» відзначають, що дівчата можуть виявитися обдуреними закордонними нареченими, які часто приїжджають до України за секс-послугами. Зокрема, керівник руху Ганна Гуцол відзначила, що за її інформацією, починаючи з квітня через кризу в країні може початися наплив саме секс-туристів.

Нагадаємо, згідно даним Мін’юсту за останні чотири роки лише в Україні було зареєстровано майже 19 тисяч шлюбів з іноземцями. 

Читайте также по теме