ГолосUA
07:33 04/02/2010

Через негоду до 905 населених пунктів України пошта дійшла із затримкою

Внаслідок несприятливих погодних умов затримано обмін поштовими відправленнями з 905 населеними пунктами Криму, Дніпропетровської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

Загалом практично на всій території України продовжує йти сніг, за винятком Сумської, Вінницької, Рівненської, Хмельницької та Одеської областей. Середня температура повітря становить -2 -7ºС, у південних областях 0 -10ºС, у західних -1-10ºС, північних – -2-10ºС.

На перевальних ділянках доріг в Карпатах йде сніг, температура повітря -4-10ºС. В АР Крим – сніг. Температура повітря 0-4 ºС. Проїзд забезпечений.

На автодорозі Київ – Одеса без опадів. Температура повітря -3 -7 ºС. Стан покриття в Одеській та Київській областях – місцями засніжений. Проїзд забезпечений.

Покриття на автодорогах державного значення у більшості областей – мокре, лише в Одеській, Кіровоградській, Запорізькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Полтавській, Черкаській та Івано-Франківській областях — місцями засніжене. У Херсонській області – місцями накат, а в Чернігівській області – снігова каша. Проїзд забезпечений.

Стан покриття автодоріг місцевого значення переважно засніжений, у Луганській області – місцями ожеледиця. У Херсонській та Донецькій областях – місцями накат. Проїзд забезпечений.

На Укрзалізниці для снігоочисних робіт задіяно 7491 працівник та 48 одиниць техніки. Протягом минулої доби — 3 лютого — на Одеській залізниці через складні погодні умови затримано два вантажних поїзда.

 

Читайте также по теме