Через приїзд Януковича харків’янам радять сидіти вдома

Управління ДАІ Харківської області розповсюдило звернення до учасників дорожнього руху. В ньому, зокрема, йдеться: «В зв’язку з приїздом особи, що охороняється 15 лютого 2011 року до м. Харкова, а також ускладненням погодних умов, Державтоінспекція Харківської області звертається до Вас з проханням обмежитись від поїздок в центральну частину міста».

Про це повідомили у прес-службі управління, передав кореспондент ГолосUA.

У разі ж, якщо хтось вже виїхав, та вже на дорозі помітив кортеж, пояснили співробітники ДАІ, ні в якому разі не можна перешкоджати рухові колони у супроводі автомобілів ДАІ з включеними проблисковими маячками синього та червоного кольору. Харків'янам-автомобілістам радять одразу зайняти крайній правий ряд та зупинитися.

Нагадаємо, завтра, 15 лютого, у Харкові чекають на Президента Януковича. Планується, що він проведе нараду в обласній адміністрації, в центрі міста. Водночас в планах є і відвідання заводу «Хартрон». А він знаходиться на околиці, поруч із двома густонаселеними спальними районами, до яких веде тільки одна дорога з центру. Й іншим транспортом, окрім автомобільного, дістатися туди городяни не можуть.

Читайте также по теме