ГолосUA
09:12 23/01/2010

Через сильний сніг пошта не змогла дістатись до 946 населених пунків

Через снігові замети та ожеледицю за минулу добу, 22 січня, вчасно не проведено обмін поштовими відправленнями з 946 населеними пунктами Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Кримської, Луганської та Чернігівської областей (загалом 49 районів, 30 центрів поштового зв’язку)

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі Міністерства транспорту та зв’язку України.

Унаслідок складних погодних умов (аварії на лініях електропередач) відключено чи обмежено енергопостачання на шести відділеннях поштового зв’язку Житомирської дирекції Укрпошти.

На місця терміново виведені зв’язківці: аварійні бригади виконують роботи по відновленню енергопостачання на лініях електропередач.

Так само через складні погодні умови відключено енергопостачання та не працюють вісім сільських АТС – у Житомирській області та в АР Крим. З 14 населеними пунктами порушений зв’язок.

Міністерство транспорту та зв’язку України продовжує відстежувати ситуацію щодо функціонування всього транспортно-дорожнього комплексу та галузі зв’язку і максимально залучати фахівців для забезпечення безперебійної роботи галузі.

 

Читайте также по теме