ГолосUA
09:36 23/01/2010

Через “тварин-безхатченків” Україна може опинитися у центрі міжнародного скандалу — видання

Швейцарські захисники тварин попереджають про намір почати широку інформаційну кампанію, спрямовану на боротьбу з жорстоким поводженням з тваринами в Україні.

Зокрема, зоозахисники з організації "SOS Schats" в листі, адресованому міністру охорони навколишнього природного середовища України, заявили: "Ви повинні зрозуміти, що населення Швейцарії (політики, віп-персони, журналісти, артисти, захисники тварин і довкілля) звертаються до вас з проханням зупинити цинічне знищення тварин у вашій країні. Ми інформуємо населення і віп-персон Німеччини, Франції, Великобританії, США і інших країн про ситуацію з тваринами у вашій країні. Ми продовжуємо чинити тиск на УЕФА з метою, щоб вони довели нашу стурбованість до керівництва вашої країни".

При цьому представники "SOS Schats" чекають від української сторони негайних і рішучих дій.

"Ми чекаємо від вас відповіді до кінця січня 2010 року. Якщо змін не станеться, ми залишаємо за собою право звернутися до міжнародної преси, політиків і т. д. Ми вже вийшли на контакт з Джорджем Клуні і Девідом Бекхемом." — пишуть швейцарські захисники тварин.

Європейських зоозахисників вже підтримали брати Шумахери, Бриджіт Бардо, а також Володимир Кличко.

За матеріалами: “Дзеркало тижня”

 

Читайте также по теме