ГолосUA
07:26 17/05/2010

Через візит Медведєва сьогодні вулиці Києва будуть перекриті майже весь день

Сьогодні у зв’язку з візитом президента Росії Дмитра Медведєва рух на столичних дорогах буде частково перекрито практично весь день.

У програмі візиту російського лідера йдеться, що його літак приземлиться в аеропорту Бориспіль у понеділок о 12:00, рух по Бориспільській трасі з 12:20 до 13:00 буде ускладнено. Під час проїзду кортежу проїхати буде неможливо — рух закриють за 15 хвилин до проїзду VIP-персон і пустять машини через 10-15 хвилин після. Точний час, коли проїде кортеж, в ДАІ не повідомляють.

З аеропорту Медведєв відправиться в столичний парк Слави, де покладе квіти. У зв’язку з цим з 13:00 до 13:30 на 10-15 хвилин перекриють Харківська площу, проспект Бажана, Набережне шосе і Дніпровський спуск. З парку Слави орієнтовно о 13:30 Медведєв відправиться в резиденцію Президента України Віктора Януковича — Будинок з химерами, — де відбудеться його бесіда з українським лідером. У зв’язку з цим на час перекриють рух по вулиці Мазепи, Грушевського, Інститутській та Шовковичній.

Згідно з програмою візиту, спочатку президенти поговорять тет-а-тет, а потім — у широкому колі членів міждержавної російсько-української комісії. Після цих переговорів відбудеться урочиста церемонія підписання нових угод. Все це завершиться спільною прес-конференцією двох президентів. Того ж дня вони відправляться в Києво-Печерську лавру. Закінчиться програма понеділка ланчем в резиденції на вулиці Грушевського, 22.

Де Медведєв зупиниться на ніч, поки не повідомляється. Це може бути як одна із резиденцій Президента України, так і п’ятизірковий готель. Можливо, що Медведєв відправиться в готель Президент-готель. У такому випадку ввечері перекриють рух на Хрещатику, Лесі Українки та Госпітальній. Ймовірно також, що Медведєв вибере готель Хаятт. У такому випадку перекриють Хрещатик, Володимирську, Софійську і Михайлівську площі, а також під’їзди до них.

У вівторок, 18 травня, вранці обидва президенти відвідають музей “Битва за Київ у 1943 році”, де планують зустрітися з ветеранами Великої Вітчизняної війни. Швидше за все, кортежі будуть рухатися за маршрутом, яким користується Янукович для поїздок у свою резиденцію, тобто перекривати будуть Хрещатик, Європейську площу, Володимирський узвіз, Поштову площу, Набережно-Хрещатицьку, Набережно-Лугову, Новокостянтинівську, Московський проспект, Скляренко, Автозаводську, пл. Шевченка.

Нагадаємо, Президент РФ Дмитро Медведєв починає сьогодні офіційний дводенний візит в Україну.

За матеріалами: Сегодня, Кореспондент />  

Читайте также по теме