ГолосUA
11:42 02/10/2010

Черкаська міліція хоче заборонити рух транспорту по вулиці, де орендує будинок голова облдержадміністрації

Черкаська державна автоінстпекція вимагає у виконкому обмежити рух транспорту на вулиці Університетській, де голова облдержадміністрації Черкащини Сергій Тулуб орендує будинок.

Про це заявив міський голова Черкас Сергій Одарич під час прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

«У мене волосся дибки стало, коли я побачив відповідний документ. ДАІ вимагає негайно заборонити рух транспорту до БТІ. Тобто, до приміщення, де тисячі людей з усієї області щодня приїздять оформляти документи власності на нерухомість. Виявляється, у всьому місті на одній вулиці, в межах одного кварталу порушуються правила, норми та стандарти, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху», — пояснив С. Одарич.

Він також наголосив, що Черкаський виконком відмовив ДАІ, визнавши незаконною подібну вимогу. Тим часом, міліція вже розмістила там знак обмеження швидкості до 40 км.

«Такі речі – це сумне повернення до 70-80 років минулого століття. Очевидно, що деякі діячі десь пропустили останні 20-30 років і не помітили, що Україна просунулася трохи далі в Європу, ніж їм здається. І жити треба цивілізовано, поважаючи права всіх людей, а не тільки високих посадовців, які зволіли зняти в оренду будинок на цій вулиці і в цьому кварталі», — підсумував мер.

Як відомо, голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб орендує будинок у Черкасах по вулиці Університетській, 38. Будівля КП «Черкаське обласне об’єднане БТІ» знаходиться за адресою Університетська, 33/1. /> В. Середа
 

Читайте также по теме