ГолосUA
13:37 12/09/2010

Черкаська прокуратура порушила справу за втручання у діяльність керівників держави

Кримінальна справа за фактом незаконного втручання членів партії “Батьківщина” в діяльність вищих керівників держави знаходиться на розслідуванні у черкаських правоохоронців.

Про це повідомив прокурор Черкаської області Микола Лісовий під час прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.  

За його словами, слідчий відділ Соснівського районного відділу головного управління Міністерства внутрішніх справ в Черкаській області 3 серпня порушив кримінальну справу за фактом незаконного втручання в діяльність вищих керівників держави в Черкасах. Кримінальну справу порушено за ознаками ч.1 ст. 344 (втручання в діяльність державного діяча) Кримінального кодексу.

Як відомо, співробітники міліції в приміщенні офісу обласної організації партії ВО “Батьківщина” знайшли і вилучили два типи листівок. Одна листівка має заголовок “Податкове гетто від Азарова і Тігіпка”, і містить коротку інформацію про розширення прав співробітників Державної податкової адміністрації, а також про інші нововведення, що містяться в проекті Податкового кодексу, які можуть негативно відбитися на діяльності малого і середнього бізнесу. У листівці вказаний номер гарячої лінії захисту підприємців ВО “Батьківщина”. У другій листівці-наклейці йде мова про підвищення з 1 серпня цін на газ на 50% і наведені цитати Президента Віктора Януковича і Прем’єр-міністра Миколи Азарова з обіцянками не підвищувати ціни на житлово-комунальні послуги для населення. Листівка підписана Комітетом захисту України.

В. Середа />  

Читайте также по теме