Вита Середа
11:38 15/01/2011

Черкаські пенсіонери незадоволені, що біля їх будинків є дитячі майданчики

Черкаські пенсіонери обурилися, що біля їх будинків розміщені дитячі майданчики. 

Про це заявив заступник міського голови Черкас Олексій Леонов під час прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

«Деякі мешканці обурені тим, що біля їх будинків розміщені дитячі майданчики, вони не хочуть, щоб вони там знаходилися. Це я кажу про мешканців пенсійного віку. Тобто, вони не хочуть, щоб дітки гралися біля їх будинку», — зазначив він.

За словами посадовця, пенсіонери мотивують це тим, що у випадку, коли біля будинку є дитячий майданчик, то мешканці мають сплачувати за його утримання, і таким чином, у них збільшується квартплата. 

«У них одна мотивація: «Ми не хочемо платити за утримання дитячого майданчика як складової тарифу». Але ж ми не встановлюємо майданчики, де заманеться. Було опитування, були звернення від мешканців, і після цього майданчик встановлювали. І звідси питання — ми будемо слухати тих, кому це потрібно, чи тих, кому не потрібно? Чи робити гарним наше місто? Я вважаю, що є певні напрямки діяльності і їх треба дотримуватися», — підсумував О. Леонов. 

Варто зазначити, що розмови про доцільність чи недоцільність розміщення дитячих майданчиків біля будинку виникли після того, як міська влада оголосила, що незабаром тарифи на комунальні послуги буде підвищено в 1,5 рази. 

Читайте также по теме