ГолосUA
12:04 20/09/2010

Черкаські правоохоронці вилучили конопель на 30 тисяч доларів

Черкаські правоохоронці вилучили конопель на 30 тисяч доларів.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили в Управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області.

Інформація про те, що один з мешканців міста Сміла Черкаської області засіяв поле коноплею, надійшла до правоохоронців. Коли хлопець намагався продати першу партію, а це десять стаканів висушеного та переробленого до вживання наркотичного зілля за ціною в чотириста доларів, оперативники провели затримання біля приміщення де сушилась та перероблялась конопля.

При огляді приміщення було знайдено близько ста кілограмів конопель, які на сьогоднішній день оцінюються на чорному ринку більш ніж в 30 тисяч доларів.

За словами начальника управління із боротьби з незаконним обігом наркотиків в Черкаській області Андрія Петренчука, оперативники ретельно відслідковували на протязі останніх трьох місяців за діями зловмисника на момент затримання міліціонери вилучили понад ста кілограмів сирої та висушеної коноплі, а це згідно законодавства вважається зберігання та збут наркосировини в особливо великих розмірах. Відносно затриманих порушено кримінальну справу за ч.3 ст.307 КК України, та проводяться слідчі дії.

В. Середа />  

Читайте также по теме