ГолосUA
09:31 30/05/2010

Черкаські регіонали проведуть «чистки» і наберуть нових людей

Черкаський обласний осередок Партії регіонів не має дієвого резерву кадрів.

Про це під час проведення партійної конференції заявив очільник Партії регіонів на Черкащині Сергій Тулуб.

За його словами, сьогодні до органів виконавчої влади делегується значна кількість активу обласної, районних та міських партійних організацій, тоді як кадрів катастрофічно бракує:

«Лава запасних» місцевих парторганізацій, як виявилося – коротка. У значній частині організацій резерв кадрів не сформований взагалі, у інших – він створений формально. Тому нам потрібно в стислий термін здійснити підбір нових людей, сформувати дієвий резерв кадрів і на його основі забезпечити прихід до керівництва в партійних організаціях та до місцевих органів влади ініціативних, авторитетних лідерів, котрі не на словах, а на ділі є членами або прихильниками Партії регіонів, які здатні забезпечити успішну реалізацію програмних задач нашої партії» — зауважив С. Тулуб.

Він також закликав колег не допустити повторення старих помилок. /> «Коли після перемоги залишили без належної уваги місцеві партійні організації, оголивши їх керівні посади, та відсторонилися від належної координації партійної роботи на місцях. Як наслідок — значна частина активних виборців на минулих виборів опинилася у таборі опонентів» — пояснив регіонал.

Крім того, він закликав вдосконалити роботу по зростанню партійних рядів, наголосивши, що Партія регіонів завжди була і є відкритою для всіх громадян України:
«Однак, нам варто перейти на більш прискіпливий підхід до прийому в члени партії , перш за все шанованих в суспільстві громадян: лідерів громадської думки, людей публічних, успішних керівників, підприємців, кращих представників наукової та творчої інтелігенції. Сьогодні, коли ми здобули перемогу і знаходимось при владі – з нами готова співпрацювати безліч людей. Але аналіз минулих виборів свідчить — не всі вірили в перемогу нашого кандидата, не всі брали активну участь у виборчому процесі на стороні партії, а окремі керівники і члени партії за нашими спинами намагались домовитись з можливими переможцями» — заявив С. Тулуб.

«Якщо ми хочемо злагодженої, результативної роботи на довгострокову перспективу, маємо звільнитись від такого баласту. І чим раніше – тим краще» — підсумував промовець.

В. Середа
 

Читайте также по теме