ГолосUA
18:47 14/06/2010

Черкаських підприємців консультуватимуть фахівці з Нідерландів

На Черкащині розпочав роботу міжнародний проект з підтримки малого та середнього бізнесу, що фінансується урядом Королівства Нідерландів.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомив представник проекту в Черкасах Олександр Супряга.

За його словами, проект передбачає направлення досвідчених фахівців для надання безкоштовної допомоги українським підприємствам з вирішення проблем практично у всіх галузях діяльності та представлений компанією PUM (Нідерланди), що є найбільшим у Європі агентством по роботі з персоналом.

“З точки зору компанії PUM малі та середні підприємства є рушійною силою економічного розвитку суспільства. Тому вона і надає підтримку безпосередньо тим підприємствам, що сприяють розвитку добробуту місцевих громад. Крім того PUM підтримує структури, що відповідають за створення умов для розвитку приватного сектору економіки. Уряд Нідерландів також вважає сприятливі умови розвитку приватного сектору особливо необхідною умовою розвитку суспільства”, — розповів О. Супряга.

Компанія PUM отримує запити практично від усіх галузей: комерційної, менеджменту, фінансового менеджменту, інформаційних технологій та виробництва, що часто потребують вирішення дуже специфічних технічних питань. Експерти PUM надають практичні поради у будівництві, текстильній галузі, метало та дерево обробці, хімічній промисловості, сільському господарстві, охороні навколишнього середовища та туризмі.

В. Середа />  

Читайте также по теме