ГолосUA
06:41 23/06/2010

Черкаський губернатор запевнив, що на “литвинівців” ніхто не тисне

До Партії регіонів йдуть багато людей із інших партій, але це не тому, що хтось на них тисне чи змушує до чогось.

Про це заявив керівник черкаських регіоналів і губернатор Черкащини Сергій Тулуб під час свого брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

За словами очільника регіоналів, команда Партії регіонів на Черкащині формується, але не так швидко, як йому того хотілося б.

“До нас потягнулися деякі особистості, які користуються повагою. Люди самі йдуть, бо бачать, що робить влада на Черкащині” — пояснив С. Тулуб.

Щодо заяв голови Верховної Ради Володимира Литвина про те, що на членів Народної партії чиниться тиск з метою переходу в Партію регіонів, то Тулуб запевнив, що нічого подібного на Черкащині не відбувається.

“Якщо хтось каже про те, що хтось кудись перебігає, то ніхто нікуди не перебігає. Це поважні люди, завдяки яким партія набрала крихітні відсотки. Подивіться на фракцію Народної партії в обласній раді! Більшість її членів не є членами партії. І взагалі, ця політична сила не має особливого… Більше не буду казати ні про що” — несподівано обірвав свою промову С. Тулуб.

Натомість він додав, що “люди тягнуться не до тих, хто говорить, а до тих, хто вирішує проблеми.

“Це люди, які користуються довірою і хочуть покращення життя на Черкащині. У нас двері для всіх відчинені. І сьогодні кількість партійців зросла” — підсумував С. Тулуб.

В. Середа />  

Читайте также по теме