ГолосUA
13:51 10/09/2010

Черненко назвав «гарячі точки» під час місцевих виборів

На думку Комітету виборців України на цих виборах в Україні буде декілька міст, де виборчі перегони будуть особливо «гарячими».

Про це заявив голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

«Це, насамперед, Одеса, непросто буде у Харкові, якщо висунеться Ярославський, непросто буде в Ужгороді, Луцьку, де вже є досить сильні конкуренти. Цікава ситуація буде у невеликих містах Ізмаїлі, Білій Церкві, Трускавці, де передвиборча епопея розпочалась ще влітку», — сказав О. Черненко.

За його словами багато суперечностей у містах та виборчих баталій розпочались через норму у законі, що від однієї партії іде тільки один кандидат. Це, за словами О. Черненко загострило сильно ситуацію у місті Одеса. Сильна боротьба, за його словами, також буде в Криму, де багато проросійських сил, КПУ та регіонали будуть виборювати місця у Верховну Раду автономної республіки.

Разом із тим серед брудних технологій, які будуть використовувати кандидати О. Черненко назвав прямий підкуп виборців та адмінресурс владних сил на місцях.

К.Коваленко />  

Читайте также по теме