ГолосUA
17:18 13/03/2009

Черновецький адекватніший за всіх, хто запропонував йому експертизу — Тетяна Монтян

Юрист Тетяна Монтян вважає, що психіатрична експертиза запропонована київському міському голові тимчасовою слідчою комісією ВР не більше, ніж «цирк для народу — спроба відволікти увагу від справжніх проблем».

“Черновецький здоровіший та адекватніший за всіх, хто запропонував йому психічну експертизу!” — заявила вона в ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту ГолосUA.

“Це дуже хитрий, цинічний та корисливий бізнесмен. Всі його вибрики — спроба відволікти увагу суспільства від його справ. Він ані краплини не хворий, це я стверджую на основі багатолітнього спостереження за різними злочинцями, в тому числі й душевно хворими. Весь цей цирк з експертизою — чергова кістка для народу. Краще, щоб обговорювали чи не з’їхав з глузду Льончік, ніж розбиралися в складових вартості послуг ЖКГ”, — пояснила вона.

Відома юристка вважає, що Леонід Чеоновецький є дуже «хитрою істотою, яка обрала собі імідж божевільного для того, щоб краще дерибанити доступні йому ресурси. «І тим, хто знає його особисто, це чудово відомо», — зазначила Монтян.

При цьому Тетяна Монтян наголосила, що примусити до психіатричної експертизи Леоніда Черновецького не мають права: «…якби проти нього завели кримінальну справу, а підстав більш ніж достатньо, тоді б можна було призначати експертизу», — заявила вона, додавши, що столичного голову ніхто з політиків не чіпатиме, бо він «ділиться з усіма і всіх задовольняє». Водночас юристка наголосила, що логіку мера Києва важко передбачити, і невідомо, чи він погодиться на експертизу. 

 

Читайте также по теме